Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

vrijdag 9 september 2011

Cottage Charm

Laatst was ik in de winkel van http://www.lohuis-tijhuis.nl/ en zag daar het pakket van de quilt "Cottage Charm".
Nu ben ik eigenlijk helemaal niet iemand voor een zng. "quiltpakket". Maar deze vond ik zo leuk. En de stoffen die gebruikt zijn zo "lief" dat ik het heb gekocht. Inmiddels heb ik de blokken klaar en alle applicaties getekend en uitgeknipt. En nu begint het echt wwerk: het met de hand appliceren. En er is heel veel te appliceren. Maar..... we hebben nog de hele winter en het is een leuk werkje dat je steeds even kunt oppakken en wegleggen. En aangezien er de komende maanden mijn Jano wel in de koffer zal moeten blijven ( ivm de verbouwing) moet ik wel gemakkelijk werkjes hebben klaar liggen.

En ik heb genoeg liggen maar daarover later meer. Hieronder een kleine impressie van de cottage charm tot nu toe.

2 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Wat een enig quiltje
Groetjes Joke

Chris zei

Hij is echt ontzettend leuk! Ik kan me voorstellen dat je dat pakket hebt gekocht. Heel veel plezier er mee. Fijn weekend.