Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

dinsdag 11 oktober 2011

Houston 2010

Zoals de meesten al wel op mijn andere blog hebben kunnen lezen ben ik, nu bijna een jaar geleden, met Hilde naar het quiltfestival in Houston geweest. Een verslag over de reis en wat we beleefd hebben staat dus op dat blog. Maar we hebben natuurlijk ook heel veel mooie quilts gezien en de foto's die we daarvan hebben gemaakt heb ik ook in een filmpje gezet en omdat dat alleen maar quilts zijn kan ik dat filmpje beter op mijn quiltblog zetten. Nu ik ze weer zie zit k echt na te genieten. Veel kijkplezier...

1 opmerking:

Miny zei

Wat prachtig, dat je ze allemaal in het echt hebt gezien geweldig!

Groeten Miny