Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

woensdag 26 oktober 2011

Kijk eens.....

Vandaag moest ik naar Enschede en ben ook even bij Lohuis-Tijhuis in Oldenzaal langs gewipt. Dat doe ik meestal als ik die richting uit moet. Een paar weken geleden had ik van Mathilde een mailtje gekregen dat ze "wat" stof klaar had liggen voor de stichting Jopie's Dromenquilt. Dat "wat" stofbleek een hele berg te zijn.
Super...... Kunnen er weer heel veel dromenquilts worden gemaakt.
Natuurlijk kan ik het dan niet laten om te snuffelen tussen al de geweldige boeken en patronen die ze er (ook) hebben. En ik ben gezwicht voor het patroon sunshineFrolics...... Mmmmm zo mooi.....
 

4 opmerkingen:

Floor zei

Lieve kleurtjes die quilt die je gaat maken.
Wordt weer een leuk werkje!
Groetjes,
Floor

Rian, zei

Zeker mooi, zulke prachtige pasteltinten... En wat een voorraad stoffen voor Jopies... Daar kunnen weer heel wat quilts van gefabriekt worden.
Groetjes,

Miny zei

Wat een leuk gebaar, daar kun je weer even mee verder. Succes met je nieuwe patroon lijkt me ook leuk om te doen.

Groeten Miny

Chris zei

Wat een geweldige stapel zeg, super.
Dat patroon doet me een beetje denken aan mijn Missie Jones. Is het ook van Anni Downs?

Er is een fout opgetreden in dit gadget