Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

maandag 3 oktober 2011

Mijn geweldige kleinzoon

Een poosje geleden was ik bij mijn kleinkinderen. Toen kleinzoon uit school kwam had hij iets voor mij.
"Oma", zei hij… , " dit is voor jou…."! En hij gaf me een boekje. "Ik heb het op de rommelmarkt gekocht en het was niet duur hoor maar toen ik het zag moest ik aan jou denken. Er staan hele mooie quilts in om te maken",.
 En dit was het boekje.Een heel leuk boekje over Cuna handwerk met heel veel informatie over hoe je die techniek toepast en mooie patronen van quilts met Cuna-werk.
P7072870
Wat een schat he. En dat heb ik hem ook verteld. Dat het niet uitmaakt of iets veel of weinig heeft gekost maar dat hij aan oma had gedacht toen hij het boekje zag dat was het mooiste cadeau.

Geen opmerkingen:

Er is een fout opgetreden in dit gadget