Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

woensdag 16 november 2011

Een week zonder laptop....

Wow dat is even wennen. Maar ik heb wel gemerkt dat ik dan wel wat meer tijd over houd. Zo heb ik de afgelopen week de borders voor de cottage charm helemaal geappliceerd (foto komt nog, batterijen leeg).
En lekker weer door de boeken bladeren die ik heb. En toen kwam ik tot ontdekking dat ik een boek dubbel heb. Japanese quilt blocks.

Dus dat wil ik te koop aan bieden.
7,50  + verzendkosten en het is van jou. Het is een geweldig mooi boek waarin heel veel patronen staan van Japanse blokken, sashiko en voorbeelden van hoe je de blokken in een quilt kunt verwerken....

Dan morgen. Morgen gaan Minie en ik een dagje op stap. Eerst naar Anne die voor ons een paar quilts op  haar longarm gaat doorquilten. Anne heeft ons ook voor de lunch uitgenodigd en daar zeg je natuurlijk volmondig JA op. En of we verder nog iets doen? Anne woont in Zutphen en als er nog tijd over is nog even naar de quiltwinkel van Petra Prins....... Lekker even een dagje er tussenuit met alle drukte van de verbouwing.
winkelschaduw.gif

1 opmerking:

Chris zei

Nou ..... ik voel best wat voor dat boek. Ik kan er altijd wel wat van leren. Kijk eerst maar even of je nog meer belangstelling krijgt.
Hele fijne dag morgen en groetjes van mij.

Er is een fout opgetreden in dit gadget