Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

woensdag 16 november 2011

Site van de week

Door computerproblemen een beetje aan de late kant. Maar beter laat dan nooit.
Dit keer een boekensite.
 Parimar/de Boekenmarkt (webwinkel) heeft  heel veel 2e hands quiltboeken in de aanbieding...... Dus wie op zoek is naar niet te dure quiltboeken moet maar even op die site kijken. Ik heb er al menig leuk quiltboek gekocht. Echt de moeite waard om regelmatig te snuffelen......

1 opmerking:

conny's quilts zei

Even een kleine correctie: Het zijn nieuwe engelstalige boeken voor een zacht prijsje. Leuk om soms even op rond te snuffelen inderdaad. Maar veel meer keus heb je bij bookdepository.com (ik heb nergens aandelen hoor maar ben dol op quiltboeken!)