Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zaterdag 5 november 2011

site van de week

Wie van stitcherie houdt weet dat het niet gemakkelijk is om zelf tekst te schrijven op je patroon. Zeker niet als je zelf niet een super mooi handschrift hebt.

Soms zie ik een leuke tekening en heb ik best een leuke tekst daarvoor in mijn hoofd maar....
hoe krijg ik mooie (en vooral gelijkmatige) letters...
Deze SITE kan je daarbij helpen. Je kunt er kiezen uit een aantal lettertypes en door je eigen tekst te typen en op te slaan of af te drukken kun je een mooi geschreven tekst in je stitcherie verwerken.
Hier een klein voorbeeld van hoe het eruit ziet.

Je kunt de tekst gelijk uitprinten maar als je in het printmenu te kiezen voor: afdrukken naar bestand of afdrukken naar pdf, dan kun je de tekst ook opslaan en later uitprinten.

Nog even een tip. Rechtsboven i n de pagina zie je een paar symbolen en daar kun je de stof en afmetingen van je tekst kiezen.

5 opmerkingen:

Chris zei

Grappig Yvon. Je moet er maar opkomen.

Miny zei

Wat een leuke site, ik deed het altijd in word
maar deze geeft de afmeting mooi door, bedankt!

Groeten Miny

Ria zei

Bedankt Yvon, Hier heb ik zeker wat aan. Ben nu met een geboorte tegel bezig waar de naam nog in moet als de baby geboren is. Ik zal hier zeker veel gemak van hebben.
Fijne zondag
Ria

hilde zei

deze ga ik zeker opslaan bedankt

Hennie zei

Oòòh dat is handig ik ga direct even kijken ! ! !
Bedankt voor de tip.

Fijne zondag Hennie.