Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

dinsdag 27 december 2011

The day after...

De kerst is weer voorbij. We hebben de eerste kerstdag bij onze dochter doorgebracht. Helaas heb ik (nog) geen foto's dus die houden jullie tegoed. De kleinkinderen hebben het grootste deel van de kerstmaaltijd verzorgd. Het enige wat (hun) moeder hoefde te doen was de boontjes koken. En de afwas was gelukkig voor de vaatwasser. Het was een gezellige dag. Een grote puzzel lag op tafel en daar schoven elke keer wel een paar bij aan om een paar stukjes te leggen. Kleindochter speelde kerstliedjes op de piano en 's middags een wandeling met de hond want die as ook mee en moest natuurlijk we worden uitelaten. Wel zijn het dagen waarop je te veel lekkere dingen eet maar gelukkig is er dan een 2e kerstdag om weer wat bij te komen. En vandaag begon het gewone leven weer. Om half tien bij de opticien, daarna naar zuslief. En vanmiddag? Tja toen heb ik de naaimachine op tafel gezet. Lekker even bezig met mijn hobby. De komende dagen doen we niet zoveel. Lekker bijkomen van alle maanden verbouwing. Volgende week gaan we ons daar wel weer druk over maken. We merken wel dat we heel erg moe zijn van de afgelopen vier maanden. Dus vroeg nar bed. Lekker even lezen en dan slapen. Ook heerlijk dat we kunnen proberen 's morgens een uurtje langer te blijven liggen. Even net doen alsof er niets meer te doen is. En oud en nieuw blijven we lekker met z'n tweetjes thuis.

1 opmerking:

els koetsier zei

Soms merk je pas hoe moe je bent als er even niets meer hoeft. Rust lekker uit met z'n 2 en dan volgende week er weer tegenaan.

Fijne Nieuwsjaarwisseling