Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

woensdag 28 december 2011

Een Ufo uit de oude doos.....


Al een hele tijd ligt hier een Ufo te wachten. De Love Faith and Hope. Alle stof is al gesneden. Keurig per blok verpakt. Op elk stukje stof een labeltje..... Het eerste blok klaar om te appliceren. Maar verder kwam het niet. En omdat ik me in de week tussen kerst en oud en nieuw een paar dagen "vrij" heb gegeven van alle verbouw stress heb ik de doos met deze Ufo te voorschijn gehaald. Een paar jaar geleden had ik de stof gekocht. Je kon een "pakket" bestellen in Amerika. Was wel ontzettend duur maar ik vond de panels zo mooi dat ik het toch heb besteld. En toen werd er een mega doos afgeleverd. Huhhhhhh voor 9 panels van 18" zo'n grote dos stof? En toen ik hem open maakte zat er welgeteld 27 yard stof in. Van sommige stof had je maar een klein stuk nodig wat resulteert in een hele voorraad stof waar ik nog een bestemming voor moet vinden. Het was een hele toer om aan de hand van het boekwerk waar de snij-instructie in stond alle stof voor de paneeltjes te snijden. Gelukkig had ik hulp en samen met Miny hebben we voor twee series de stof gesneden. Wat ik met het restant van de stof ga doen? Inmiddels al een aantal "aanvragen" gehad dus er zullen er nog wel een aantal uit gemaakt gaan worden. Van wat er dan over is? Mmmm misschien een bedquilt?

3 opmerkingen:

hilde zei

ik moest je de groeten doen van mijn bed smile smile

Elly (creatieveling Elly) zei

Wat goed dat je hem hebt opgepakt, zou toch jammer zijn als deze zou blijven liggen.

Anonymous zei

In combi met een nieuwe sprei van dezelfde stof heb je een pracht van een nieuwe slaapkamer.
Ik stuur je wel een foto van de sprei die ik er bij maakte voor DD2 en hubby
Groetjes, Cuny

Er is een fout opgetreden in dit gadget