Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

woensdag 25 januari 2012

breihulpje

Vroeger rolde mijn bol wol altijd over de vloer. Tot ik twee jaar geleden in Denemarken een geweldig brei-hulpje heb gekocht.
Niks geen gerol meer over de grond. Terwijl je zit te breien rolt de draait automatisch af. Helaas hadden ze er nog maar 1. Het is zo'n mooi stukje werk. Mooi glad gepolijst. Ik ben al een hele tijd op zoek naar iemand die er nog een paar voor mij wil maken. Maar het probleem zit hem in het bovenste stuk. Zucht....... zal dus nog een keer terug moeten naar Denemarken... (niet dat ik dat erg vind hoor... Graag zelfs maar het zal nog wel even duren voor ik daar weer een keer naar toe zal gaan...

 

3 opmerkingen:

Handmade by Mai zei

Het is idd een handig hulpje, ik ben in onderhandeling met iemand die misschien zoiets kan maken.
Nogmaals bedankt voor het filmpje en foto's

Heleen zei

Yvon wat een geweldig ding! MJ had me er al op geattendeerd. Wat leuk dat je er een flimpje van hebt gemaakt!We wachten maar af of MJ ze in produktie krijgt en anders maar eens naar Denemarken.

Jitske Quiltpoes zei

Hallo Yvonne
wat lijkt mij dat een handig hulpje ik zou er ook best 1 willen hebben, dus als je een adres weet houdt ik mij aanbevolen.
trouwens waar haal jij het gatenkaas patroon vandaan. ik ben nu ook aan het breien maar dat word een lange lap. maar zo`n sjaal is ook leuk
groetjes Jitske