Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

maandag 2 januari 2012

Een Ufo uit de oude doos..... vervolg

Zo... de feestdagen zitten er weer op. Hier is het erg rustig geweest. Alleen de eerste kerstdag weg geweest. De rest van de dagen proberen bij te komen van de verbouwingsstress. En dat heb ik gedaan door verder te gaan met de Love, Faith and Hope..... Inmiddels blok 2 en 3 ook af en nu bezig met het vierde blok alweer. Het gaat lekker, omdat het op zich kleine projektjes zijn, goed te doen tussen alle dingen door die er toch nog moeten gebeuren voordat er volgende week verder gebouwd gaat worden.

Als ze alle negen af zijn worden ze bijgesneden en stuk voor stuk op een raamwerkje gespannen.

2 opmerkingen:

Chris zei

Ja, het gewone leven begint weer. Nou ja 'gewoon', voor jullie blijft het voorlopig toch bijzonder met al dat werk voor de verbouwing. Maar je hebt goeie dagen gehad, lees ik.
Wat een bijzonder quiltje wordt dit Yvonne, heel speciaal. Groetjes van mij.

Johanna Zweden zei

Yvonne ik wens je een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2012 toe met veel creativiteit, en ik hoop dat je gauw aan kant bent thuis

Groetjes Joke en dit quilt word schitterend