Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

woensdag 11 januari 2012

Elke dag

gebeurt er wel wat....
Afgelopen maandag moest ik naar Enschede, naar de revalisatiearts. Samen met Miny maak ik daar altijd een leuk dagje van. We zijn eerst naar Ikea geweest en daar heb ik mooie pannen gekocht en nog een aantal dingen die straks van pas komen.

Naast de basisset ook nog een wok, een sauteerpan en een lekker grote braadpan. Het zijn best leuke pannen  en niet te duur.
Een nieuwe blus deken (niet dat we brand verwachten maar je weet maar nooit). Een mooie houten werkplank voor op het stenen aanrecht.

Maandag is er ook begonnen met het aanbrengen van de vloerverwarming.
Op de isolatielaag wordt eerst een net neergelegd.
Daarop worden de leidingen vastgemaakt. En dat zijn er nogal wat.....

Ook de elektricien was druk met het trekken van leidingen. In het oude huis is het een chaos. Een deel van de oude keuken is al gesloopt. Overal door de oude muren zijn gaten geboord waar de leidingen door moeten.

En boren betekent stof, stof en nog eens stof. Dus elke dag proberen het meeste stof weer weg te werken maar dan lukt maar gedeeltelijk. Over het koffieapparaat wordt daarom maar zolang een theedoek gelegd. We beginnen langzamerhand te beseffen dat het een illusie is om de keuken stofvrij te houden. De woonkamer lukt nog aardig. We zorgen dat de deur daar naartoe altijd dicht is. En ach.... het maakt ook niet zoveel meer uit Nog een paar weken dan kunnen we over......!!!!!!

2 opmerkingen:

Aart zei

Succes!! Een theedoek over je koffiezetapparaat is een goed idee, maar zorg wel dat de theedoek vochtig is. Dat vangt meer stof en bij een nat weefsel zetten de draden van het weefsel uit, waardoor er minder stof doorheen gaat. Dat helpt nog weer een beetje, alhoewel stof overal doorheen kan gaan.
http://quiltaart.blogspot.com

Chris zei

Je nieuwe pannen staan in ieder geval al klaar. En de rest komt ook wel hoor. Het is een hele klus!

Er is een fout opgetreden in dit gadget