Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

vrijdag 20 januari 2012

even niets te showen....

Het is  hier stil op quiltgebied he? Blok 8 en 9 van de love faith and hope quilt liggen al bijna twee weken klaar maar er komt niets uit mijn handen. Niet dat ik het niet wil maar het hier te druk. Te druk met de grote verbouwing (zie mijn andere blog). Het is hier een grote stofbende en dan zet je niet graag je kostbare naaimachine op tafel. Het quilten moet maar een paar weken wachten tot we klaar zijn met deel 1 van de verbouwing. Ondertussen kan ik niet veel anders doen dat tussen de besprekingen met de bouwers door even op allerlei blogs te neuzen. Zucht..... en dan zie ik zulke mooie dingen voorbij komen dat mijn handen gaan jeuken. Maar...... het kan en mag niet. Wel ben ik bezig aan mijn zoveelste zwitserse gatenkaas sjaal.

Wel kreeg ik gisteren stof uit Amerika die ik in november al had besteld. Ik had de moed al opgegeven dat ik het nog zou ontvangen. Nu snap ik waarom het zolang heeft geduurd. Ik moest BIJBETALEN... Het pakketje heeft vermoedelijk tot ver na de feestdagen bij TNT op de plank gelegen tot ze tijd hadden het te controleren. Maar het is er teminste. Helaas kan ik het nog niet gebruiken. Het is stof voor de rand van de japanse quilt (een oude UFO) die ik eind vorig jaar tevoorschijn had gehaald.
En weet je wat het leuk is? Terwijl ik op mijn computer bovenstaande foto zoek kom ik ook deze tegen. Natuurlijk... ik kan gewoon gezellig hexjes maken. 

2 opmerkingen:

Handmade by Mai zei

Even uitzitten tot die enorme verbouwing klaar is en dan kun je de schade inhalen. Je sjaal vind ik geweldig, maar wat is dat waar je bol opgeprikt staat? Toch verrassend dat het stof naar zo'n lange tijd toch nog gekomen is. enne.....veel plezier met je hexjes.

yvon zei

Dat is een soort draaischijf met een houten pin erop. Je zet je bol wol erop en al breiend draait hij rond zodat je nooit last hebt van een bol wol die over de grond gaat. Ik heb hem in Denemarken gekocht. Heel mooi gemaakt.

Er is een fout opgetreden in dit gadget