Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zondag 15 januari 2012

mijn handen jeuken.....

om aan al die mooie, en leuke projecten die ik in mijn hoofd heb te beginnen. Helaas wil het er maar niet van komen. Al een jaar kan ik de rust niet vinden om echt door te zetten. Af en toe zitten er dagen bij dat er iets uit mijn handen komt maar er is zoveel anders te doen.
Neem nou de love, faith and hope quilt...... De afgelopen week heb ik daar niets aan kunnen doen. Te druk met andere (lees: verbouwing) dingen. De hele dag mensen aan het werk begint zijn tol te eisen. Zeker nu we in de eindfase van deel 1 van de verbouwing komen moeten er over zoveel kleine details beslissingen worden genomen. Ook verhuizen steeds meer quiltspullen naar boven om ze te beschermen tegen het bouwstof. Ohhh wat snak i er naar om straks toch weer een eigen plek te hebben. Helaas zal dat nog wel een jaartje duren. Gisteren zat ik de map met patronen door te bladeren die nog op mijn wimmetjeslijst staan. Maar ik mag en kan niet aan iets nieuws beginnen.
Maar vandaag ga ik toch weer een poging wagen met blok zeven va de quilt......

7 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Veel plezier ben benieuwd
Fijne zondag

Klaske zei

Erg is dat hé,dat er niks uit je handen komt, terwijl je wel graag wil. ik weet er alles van, maar het komt wel weer hoor.
Veel plezier bij het 7e blok,Fijne zondag

Chris zei

Over een jaartje, als je terug kijkt naar deze periode, denk je: wat is het snel voorbij gegaan en wat ben ik blij met hoe het geworden is! Dan heb je weer je eigen plek hoor.

Floor zei

Lijkt me heel erg om niets te kunnen doen als je zo graag wilt.
Maar ik kan me voorstellen dat je met al die drukke mensen om je heen nergens toe komt.
Daar heb je rust voor nodig.
Sterkte, maar wat duurt dat nog lang....
Groetjes,
Floor

sommeke zei

Moeilijk, denk ik, om tot rust te komen tijdens zo'n zware verbouwingen.
Toch goed in gang geraakt met het 7de blok?
Misschien lukt het beter als je "op verplaatsing" gaat handwerken?

Marielle zei

Nog een jaar?!?!? Gelukkig is hier mijn werkplek eerder klaar, ik moet er echt niet aan denken om zolang ontheemd te zijn. ! kast in de huiskamer blijft gewoon beschikbaar maar verder moet ik ook heel veel quiltspullen in de opslag zetten :-( Ik hoop dat straks alles in mijn hobby kamertje gaat passen, want zo groot word het nu ook weer niet

els koetsier zei

Ik denk Yvon als de verbouwing straks achter de rug is en alles een plaatsje heeft gevonden, dez in in Quilten weer helemaal terug komt, en het ene project naa het andere project uit je hannden komt.

Er is een fout opgetreden in dit gadget