Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

woensdag 25 januari 2012

Quiltvakantie

Ik ben al een paar keer met een aantal quiltsters een weekeind, midweek of week weg geweest. En natuurlijk probeer je in zo'n periode vooral dingen te doen die met quilten te maken hebben. Meestal zoeken we dan een onderkomen in de buurt van quiltwinkels. Maar wat natuurlijk ook geweldig leuk is om een onderkomen te zoeken bij een quiltsters thuis. Als ze bijvoorbeeld een B&B heeft of een zomerhuisje. En daarom lijkt het me wel leuk om in de zijbalk van mijn blog een lijst te maken van allerlei onderkomens bij quiltsters thuis. Inmiddels telt de lijst "al" drie adressen. Maar weet je nog een leuk onderkomen dan wil ik dat graag er bij zetten.

1 opmerking:

Heleen zei

Leuk Yvon! Bedankt. En het werkt want via via komen ze toch zo bij me terecht.