Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

woensdag 25 januari 2012

Raar....

De meeste quiltsters vinden het leuk als je reageert op hun blog. Zo kwam ik pas een nieuw blog tegen. Toevallig omdat de bewuste blogster een reactie op mijn blog had achtergelaten. Ik heb toen een reactie op haar blog achter gelaten omdat ik oprecht vond dat wat ze maakte mooi was.  Later zag ik pas dat zij een foto van zichzelf in haar profiel heeft staan. En ik herkende haar. Een paar dagen later heb ik weer een berichtje geplaatst op haar blog en heb daar toen haar voornaam in genoemd. Moet kunnen toch? En wat schetst mijn verbazing toen ik gisteren haar blog bezocht bleek dat ze mijn berichten had verwijderd. Waarom? Mag ik haar voornaam niet noemen? Oke... maar stuur dan even een berichtje. Of wijzig het bericht en verwijder je naam eruit. Dat kan immers. Maar dan hoef je nog niet allebei de berichten te verwijderen. Mmmmmm vreemd. Zij is immers de eerste geweest die op mijn blog heeft gereageerd. Als ze dat niet had gedaan dan was ik vermoedelijk haar blog niet tegen gekomen. En... als ze haar  blog anoniem wil houden en dus niet herkend wil worden had ze niet een foto in haar  profiel moeten zetten. Onze lieve heer heeft vreemde kostgangers.

3 opmerkingen:

Elly L (creatievelingelly) zei

Inderdaad vreemd, maar ik hoop niet dat het iemand bij weblog is. Ik heb namelijk na de migratie ook wel eens berichten binnengekregen, maar die kwamen niet op mijn blog door de problemen bij weblog. Ik heb overigens die personen persoonlijk benaderd via de mail. Want je bent toch blij dat iemand de moeite neemt op jouw blog te reageren.

qm zei

tja, vreemde zaak. (al wist ik niet dat je een berichtje kon wijzigen, nooit nodig gehad zeker..)ook ik vind het leuk als mensen een berichtje achter laten...

hilde zei

heel raar maar misschien toch even haar mailen

Er is een fout opgetreden in dit gadget