Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

donderdag 22 maart 2012

31

Zijn we  net bekomen van het quiltweekeind of de verzoeken om het volgend jaar toch alsjeblieft weer te doen stromen al binnen. En toen Els ook had aangegeven dat als ik het weer ging doen zij mijn steun en toeverlaat wilde zijn, kon de lijst worden geopend. En binnen twee dagen zitten we alweer op 31 deelneemsters. Ik kreeg zelfs uit Amerika het verzoek om informatie...... In ieder geval zullen er volgend jaar weer een aantal nieuwe gezichten bij zijn. Leuk!!! Dus zoals het er nu uitziet zal er op 22 maart 2013 weer een quiltweekeind zijn.

2 opmerkingen:

Chris zei

Je kunt in ieder geval op tijd beginnen met organiseren. Ontzettend leuk al dat enthousiasme.

Ineke Hulzebos zei

Wat luk Yvon, succes met de organisatie! En als Els helpt gaat het helemaal goed komen! Groetjes

Er is een fout opgetreden in dit gadget