Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

woensdag 9 januari 2013

De leukste winkel......


Galerie De Naaidoos doet mee met verkiezing van de leukste winkel....


En ik vind dat ze die titel meer dan verdiend hebben. Als je er komt voel je je altijd welkom. De koffie staat klaar. En advies? Niets is te veel  om je met raad en daad bij te staan. Bovendien is het een fantastische winkel met een van de grootste sortering quiltstoffen maar ook super mooi kleding. En dan niet te vergeten de steeds wisselende quilts die er altijd hangen. Inspiratie genoeg om op te doen. Kortom Albert en Frea verdienen het om tot leukste winkel te worden uitgeroepen. Daarom heb ik op Galerie de Naaidoos gestemd.  Ben je het met me eens? Dan kun je HIER je stem uitbrengen.

1 opmerking:

Chris zei

O jee, je hebt gelijk hoor, het is een prachtwinkel, maarre.... ik heb al ergens anders mijn stem gegeven. Dagdag.