Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zondag 5 mei 2013

stil

Het is hier echt stil de laatste tijd. Maar wie de omstandigheden kennen weten wel waarom. Onze Verdi is heel erg ziek en dat betekent gebroken nachten, weinig slaap en ook weinig puf om iets te doen. In januari kregen we het bericht dat Verdi ongeneeslijk ziek is en een tumor heeft in het bot van de schedel. En vooral de laatste weken begint het er er dreigend uit te zien.  Dus voorlopig hier geen vrolijke berichtjes over quilten (te weinig energie voor), leuke uitjes (we laten verdi nu niet alleen) en andere leuke vooruitzichten.
Wie weet komt het wel weer maar nu even radiostilte.
Nog een keer dan... ons manneke7 opmerkingen:

Chris zei

Ach wat verdrietig Yvon. En wat een bult heeft hij nu op zijn kop. Heeft hij er geen pijn van en hoe gaat het met eten. Dat wordt voor jullie ook een beslissing op een gegeven moment. Verwen hem maar zolang het kan en ik weet zeker dat jullie dat ook doen. Sterkte hoor meid!

Anoniem zei

Oh meidje, wat is het toch triest te horen. Je weet verstandelijk wel dat ze niet je hele leven bij je kunnen blijven, maar het doet iedere keer zo'n verdriet om afscheid te nemen. Heel veel sterkte wenst je Wilma

Floor zei

Altijd zo moeilijk om zo'n beslissing te nemen.
Je verstand en gevoel gaan dan niet samen.
Hij heeft het goed bij jullie gehad, dat is misschien een kleine troost.
Veel sterkte gewenst.
Groetjes,
Floor

marga zei

Kan mij heel goed voorstellen dat je op dit moment geen zin hebt aan andere dingen zo'n trouwe kameraad laat je niet in de steek. Zeker nu niet.
Strekte.
groeten
Marga

Els koetsier zei

Yvon en Harry, heel veel sterkte de komende tijd met Verdi.
verdit weet dat hij 2 geweldige baasjes heeft.

Conny's-blog zei

Wat verdrietig allemaal voor Verdi en jullie, verwen hem nog maar lekker nu het nog kan.............liefs.Conny

hilde zei

we weten allemaal dat hij toch en heel fantastisch leven heeft gehad bij jullie beide.. heb hem leren kennen, wat een voorrecht is geweest.. maar toch,,,, zal hard worden om het af te staan..