Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

woensdag 29 oktober 2014

voor de haak liefhebbers....

Het afgelopen jaar was haken en breien weer "IN". En nog steeds zie je overal haak en breipatronen, haak en breiclubs. Ook het urban breien en haken was helemaal "IN". Zelfs de media besteedden daar aandacht aan. Hier voor de liefhebbers een paar leuke plaatjes.4 opmerkingen:

Floor zei

Wat prachtig al dat breiwerk! Wil ook wel zo'n gebreide auto, of gebreide kamer. Maar zelf doen.... nee dat nou weer niet.

Marie-José H zei

Wat leuk al die kleurtjes. En dat is dus overal gaande? Ziet er zo feestelijk en vriendelijk uit. Maakt de wereld heel wat aangenamer

marga zei

O wat een werk maar wel hele leuke
foto´s. Ook een hele mooie nieuwe foto boven jou blog.
Groeten
Marga

Chris zei

Wat verschrikkelijk leuk! Maar wat een werk!!