Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

donderdag 27 maart 2014

wat vliegt de tijd....

Zeker als er heel weinig uit je handen komt. Inmiddels alweer een keer op de spoedeisende hulp terecht gekomen met hartklachten en ook afgelopen maandagmiddag was het ineens raak. Gelukkig hebben extra medicijnen uitkomst geboden. Maar ik wordt er wel onzeker van.

Toch ben ik afgelopen weekeind wel naar het quiltweekeind geweest. Ik had een kamer voor mij alleen en heb vaak lekker rustig op mijn kamer gezeten en gelegen om uit te rusten. Maar toch ook de gezelligheid van het weekeind kunnen meepikken.
De foto's zeggen natuurlijk wel weer genoeg. Zoveel mooie dingen gemaakt en zoveel plezier..... Voor volgend jaar hebben zich gelijk alweer 28 dames opgegeven. Hier de deelneemsters van het afgelopen weekeind. Het was alweer de 6e keer. En het lijkt of het elk jaar gezelliger wordt....




We gaan er van uit dat tegen die tijd er iets aan mijn problemen gedaan zal zijn. De komende maand diverse keren voor onderzoeken naar Zwolle en dan, begin mei, de uitslag. Hopenlijk kan ik in mei wel op vakantie want dat zou een grote teleurstelling zijn als dat niet doorging.

Wil je alle foto's van het quiltweekeind zien? Dan moet je deze HIER  maar even kijken ....