Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

woensdag 7 januari 2009

Bezoek van kleindochter

n de kerstvakantie was het de beurt aan kleindochter Nanne om te logeren.... Het zijn altijd dagen waarin we veel "leuke" dingen doen. De dag begint altijd met gezellig uitgebreid ontbijten. Vers geperst sinasappelsap, boternhammetje erbij. Lekker bijkletsen over van alles en nog wat...... Dit keer zijn we ook lekker samen naar de markt geweest en natuurlijk wordt het dan altijd later dan we denken. Dus dan is er maar een oplossing:  ergens een lekker broodje eten en dan het liefst zo'n grote kop warme chocolademelk met slagroom erbij want het was best erg koud......  En er gaat geen bezoekje aan oma voorbij of eer wordt wel iets "gekocht" voor de kleindochter. Dus ook deze keer was het raak. Gelukkig (voor oma) was het opruiming en waren de prijzwen bijna gehalveerd. 's Avonds spelletjes doen (Yatzee heeft bijna altijd haar voorkeur). En knutselen of prutsen met lapjes.
Nanne1
Maar.... ook opa een handje helpen met de pony's behoort dan tot de dingen die gedaan worden.
Nanne2
Allereerst moet er natuurlijk een nieuwe voorraad hooi gebracht worden. En daarna mogen de pony's uit de wei.....
Nanne3
En wat zei ik ook al weer? "Handje helpen"?  Nou, op deze foto in ieder geval niet..... (hihihihi).

Nanne6
Maar..... het is wel gezellig om samen met opa bezig te zijn. Ja een logeerpartij is echt iets om van te genieten..... En.... a.s. zaterdag is het de beurt aan Noud en dan valt er weer heel wat te doen voor hem en opa.... In ider geval zal dat een dag van opa en kleinzoon worden.

Geen opmerkingen: