Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

maandag 29 juni 2009

Logeren

Dit weekeinde was er slecht, heel slecht weer voorspeld. En... onze kleinzoon zou komen logeren dus dat was wel heel erg jammer (dachten we). Het begon gistermorgen.... het was wel een beetje bewolkt maar het zag er niet onheilspellend uit. Dus om half acht toch maar met z'n drietjes lekker buiten om te ontbijten en daarna: Snel "aan het werk". De pony's buiten zetten, de weide uitmesten en vers hooi in het stalletje en de waterbakken vullen. Daarna frambozen plukken en om kwart over negen was alles al gedaan.
Er werd besloten om een fietstochtje te maken richting het pondje dat je iedere zomer naar de overkant van de Vecht brengt. Want daar..... daar zouden ze picknicken en een lekker ijsje eten.
Dus de rugzak werd ingepakt met drinken, iets lekkers, een stuk fruit en nog veel meer.
Rugzak
Noud had zijn nieuwe BMX meegenomen (Hij is afgelopen week jarig geweest dus hij moest en zou zijn cadeau meenemen).
Bmx
En daar gingen ze..... Ze hebben een heerlijke dag gehad e het weer was perfect voor een lekkere fietstocht.....
P6277878_2
En een nieuwe afspraak is al weer gemaakt. De laatste week van de grote vakantie komt Noud weer logeren.....
Geen opmerkingen: