Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

donderdag 29 november 2012

het is gelukt dus gaa ik weer verder met bloggen.

Het is gelukt. Picasso albums flink uitgedund en jawel hoor ik kan weer foto's plaatsen. Bedankt voor alle tips. En ga ik verder met bloggen......

Dinsdag was ik jarig. DH en ik hadden besloten het NIET te vieren. Maar toch waren eer een paar mensen die dat wel erg kaal vonden. Zo kwam 's middags Miny heel even langs om mij toch te feliciteren en een kadootje te brengen. Een heel mooi zwart lapje met rozen en een bloemen bon. Ook mijn vriendin Magrietha kwam  even langs en bracht iets leuks mee. Een leuk keramiek vaasje voor een heleboel kleine bloemetjes.
En toen dachten we dat we het hadden gehad. Immers met de kinderen staat nog steeds een dagje uit op de agenda. Die dag zou eind oktober zijn maar helaas kon dat toen niet doorgaan door de ziekte van DH.
Zoonlief belde nog op om me te feliciteren. Zijn vriendin is op dezelfde dag jarig als ik en ze zouden samen uit eten gaan.
En toen, na het eten zaten DH en ik lekker bij de brandende kachel en ineens merkte we aan Verdi dat er iemand aan de achterdeur stond. Maar die hadden we al op slot gedaan. Ik liep er heen en daar stond DD met haar gezin. Ze hadden besloten toch een uurtje langs te komen omdat ze het wel heel erg kaal vonden voor mij.

Ze hadden heerlijke apfelstrudel meegenomen en die werd in de oven warm gemaakt en kleindochter verzorgde dat allemaal. Met roomijs opgediend was dat een heerlijke traktatie. Kleinzoon had zich ondertussen in oma's stoel genesteld met een spannend boek.

En ze hadden ook leuke kadootjes meegenomen. Allerlei leuke kerstdingetjes voor in mijn "alternatieve" kerstboom
Kortom, ondanks alle tegenslagen toch een geslaagde verjaardag.
En gisteren was ook een dag met een gouden randje. De zon ging weer eens schitterend onder....

8 opmerkingen:

Conny's-blog zei

Ondanks dat je het niet vierde, toch lekker verwent, word jullie gegund hoor, geniet er maar van samen................gr.Conny

Chris zei

Hè! Heb ik je verjaardag helemaal vergeten. Maar nu sta je op lijstje hoor! Nog VAN HARTE GEFELICITEERD! Fijn dat het met je log toch in orde is gekomen en ik je kan blijven volgen. En je hebt een mooie, gezellige dag gehad. Die strudel ziet er uit om direct in te happen. Lief dat je DD en haar gezin kwam. Wat een leuke 'boom' is dat Yvon. Daar kan van alles in. Ik wens je een heel fijn en gezegend jaar toe hoor en je man natuurlijk ook! Liefs van mij.

Els koetsier zei

Heb je je verjaardag toch een beetje kunnen vieren met familie en vrienden.

Ineke Hulzebos zei

Wat een fijne dag heb je gehad, je familie en vrienden denken toch veel aan je. Lief van je dochter en gezin om even langs te komen in de avond.
Liefs
Ineke

Floor zei

Fijn dat je verjaardag niet helemaal onopgemerkt voorbij is gegaan.
Alsnog gefeliciteerd!
Als ik het goed begrijp heb je foto's van je blog gehaald.
Maar die mis je dan nu toch in je berichten?
Heb dat ook eens gedaan bij oude berichten, maar nu zijn ze op mijn weblog ook weg, en dat is niet leuk. Heb ze ook niet meer ergens in een map.
Groetjes,
Floor

Johanna Faber zei

Fijn dat je toch doorgaat want zou je toch missen
Ik heb gewoon betaald voor die 2 dollar 49!
Fijn weekeinden groetjes Joke

Johanna Faber zei

Ps nog van Harte gefeliciteerd met je verjaardag
en wat een schitterende foto
Fijn weekeinden groetjes Joke

Anoniem zei

Leuk joh zo'n verrassingsbezoek, en ze nemen zelf taart mee, geweldig!