Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

maandag 22 september 2008

Bliede daj d'r bint

Dat is wat in Salland mensen tegen elkaar zeggen als ze elkaar ontmoeten. Bliede daj d'r bint. Ik deed mee aan een mistery door Hilde georganiseerd. Leuk. Je weet niet hoe het verloop is en al helemaal niet wat het eindresultaat zal zijn. 1 september kregen we het laatste "blok". En dat hield in dat we een welkomsttekst boven aan de quilt moesten "bedenken" en maken.
Hieronder dan het resultaat van mijn mistery. Als ik alle blokken van tevoren had gehad was hij er iets anders uit gaan zien maar dit was best een leuke uitdaging.P9224618

Geen opmerkingen: