Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

woensdag 29 juli 2009

Jong geleerd....

Deze hele week heb ik mijn kleindochter Nanne van 10 jaar te logeren. Er wordt lekker geluierd...
P7088014
En op dit moment is ze met opa een fietstocht aan het maken...
P7098052
en verder worden er van allerlei spelletjes gedaan. Maar..... ook op creatief gebied zitten we niet stil. Nanne is gek op de lapjes van oma en het plan bestond al om deze week samen "iets" te gaan doen op quiltgebied. En zij heeft gekozen om samen met oma een dromenquilt te gaan maken. Heel serieus heeft ze leuke stofjes uitgezocht en gisteren heeft ze die gesneden...
P7088017
En toen moest het patroon wat we samen al een beetje hadden bedacht worden uitgewerkt. Daar is ze heel hard mee aan het werk gegaan.
P7088018 
Natuurlijk zullen we dromenquilt deze week niet afkrijgen maar we hebben al met elkaar afgesproken dat ze zo vaak als ze kan de weekeinden zal komen logeren om dan samen er verder aan te werken. Want de dromenquilt moet wel voor 10 oktober af zijn want dan is de eerste Jopie's Dromenquiltdag en daar wil ze graag mee naartoe.....

Geen opmerkingen: