Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

maandag 4 maart 2013

Drukke weken.......

Drukke weken gehad. Twee weekeinden alle kids gehad ivm verjaardagen. En dan is een tafel van 3 meter lang wel heel er fijn. Zo gezellig om met z'n allen lekker aan tafel te kletsen en te eten. Maar die drukke weekeinden eisen wel hun tol .Vooral omdat we heel korte nachten hebben vanwege Verdi. Hij heeft het vaak benauwd en dan moet hij naar buiten. Frisse lucht helpt dan. Vorige week stopte hij ineens met eten. Waarschijnlijk krijgt hij meer last met het doorslikken van harde brokken. We weken de brokken nu in water en hij eet weer met smaak.

Je kunt nu heel goed zien dat hij een dikke bult boven zijn linker oog heeft gekregen. En ook dat zijn linkeroog er niet goed uitziet. Maar verder maakt hij elke dag nog wel zijn wandelingetje door het bos. Maar hij slaapt wel heel erg veel.....
En er zijn nog meer gewonden ... Zo had kleinzoon zijn been gebroken.


En zaterdag heeft kleindochter bij het paardrijden een ongeluk gehad. Tijdens een sprong kwam het paard niet goed uit en zij is er af gevallen. Naar de spoedeisende hulp en daar bleek haar sleutelbeen gebroken. Maar het zag eer niet goed uit. Zondag werd gebeld dat het een gecompliceerde breuk was en dat ze geopereerd moet worden. Volgens het ziekenhuis kwam ze "op de lijst" en ze zouden na een dag of tien wel een oproep krijgen!!!!! Het kind vergaat van de pijn en moet dan 10 dagen wachten? Dus maandag morgen gelijk het ziekenhuis gebeld en naar veel protest en praten en vragen of ze dan niet ergens anders eerder geholpen kan worden is donderdag de dag van operatie. Morgen ga ik dus oppassen op kleindochter omdat haar ouders moeten werken.  

Zelf ben ik voor de tigste keer naar de orthopedische schoenmaker geweest en nog steeds zijn de laarzen niet goed. Ik kan ze niet eens dicht krijgen zo strak zitten ze. Dus daar moet ik donderdag weer naar toe. Ben al bezig vanaf oktober 2011 dus het wordt wel weer tijd dat dit paar eindelijk goed wordt gemaakt.

Je begrijpt dat er van quilten niet veel komt.  Een dag als vandaag: om drie uur eer uit omdat Verdi benauwd is. Harry is al drie dagen op rij er vroeg uit gegaan en heeft gelukkig tot 7 uur vanmorgen geslapen.
Ik lees dan wat of kijk even TV. En ook heb ik een foto gemaakt van de maan. Met mijn nieuwe camera.
Wow wat een super camera. 
Tja je moet toch die nachtelijke uren door zien te komen.
Vanmorgen ben ik naar mijn zusje geweest. Samen naar de markt. Ergens een kopje koffie drinken. Gezellig.
Om 12 uur thuis, broodje gegeten en toen 2 uur mijn bed in gedoken. Daarna een paar uur werken aan de belastingen en toen eten klaar gemaakt. Tot acht uur weer aan de belastingen en nu ben ik echt zo moe. Dus ik ga zo lekker mijn bed in met een spannend boek... Want morgen weer vroeg op......


3 opmerkingen:

marga zei

Jij bent inderdaad druk geweest. Soms komt ook alles tegelijk. Ik hoop dat je ondanks alles toch ook nog wel een beetje hebt genoten.
Groeten
Marga

Chris zei

Dat is wel heel veel tegelijk hoor Yvon! Wat ontzettend sneu dat kleindochter haar sleutelbeen gebroken heeft. Dan is ze heel ongelukkig terecht gekomen. Goed dat jullie er druk achter gezet hebben en ze toch eerder geholpen wordt.
Geef Verdi maar een aai van mij en een poot van Max. En jij heel veel sterkte joh. Hoop toch dat je ook wat rust krijgt, je schoenen in orde komen en je kan genieten van het voorjaarszonnetje. Dagdag, liefs van mij.

Floor zei

Jeetje, wat een drukte allemaal tegelijk!
Geen wonder dat je aan het eind van je Latijn bent.
Maar je hebt een prachtige camera!
Dat je dan de maan zo dichtbij kunt fotograferen!
Heb je een leuk quiltweekend gehad?
GRoetjes,
Floor