Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zondag 10 februari 2013

veel gebeurd

Tot mijn schrik al bijna twee weken geleden voor het laatst iets van mij laten horen. Het waren drukke weken. Veel gebeurd. Leuke en minder leuke dingen. Om met het leuke te beginnen. Kleindochter is 5e geworden op de Overijsselse kampioenschappen springen. En ze mocht na het doen van auditie meedoen met the voice op scholengemeenschap Het Noordik.  Een dag daarna brak kleinzoon zijn enkel tijdens het basketballen. En die heeft nu dus dikke pech want hij zit met zijn been omhoog.
En dan de sneeuw. Heerlijk en wat was het weer schitterend. Dus het fototoestel heeft weer overuren gedraaid.


En natuurlijk werden we ook weer veel bezocht door alle vogels . De staartmeestjes en natuurlijk ok de vele koolmezen.


En onze "huiseekhoorn". Hij wordt steeds nieuwsgieriger.\

\Het ene moment zit hij op de nok van de schuur naar binnen te gluren. En het volgende moment zien we hem in de eikenboom zitten. Elke morgen kijken we naar hem uit en meestal laat hij zich wel zien.

En toen naderde het weekeind. Kleinzoon was vrijdagmiddag en zaterdag bij ons. En vrijdagmiddag kwam zoonlief met zijn vriendin logeren. We hadden dus zaterdag het huis helemaal vol want ook dochter, schoonzoon en mijn zus kwamen en met elkaar hebben we heerlijk gegeten aan de nieuwe tafel. Die is dus nu ingewijd.
 En nu geniet ik van een heerlijk rustige zondag. En vanmorgen werden we weer verrast met een schitterend witte wereld.

fijne dag iedereen

5 opmerkingen:

marga zei

T'is genieten he nu buiten. De witte vacht op de aarde en dan de zon die prachtig schijnt.
Fijne zondag.
Marga

Anoniem zei

Inderdaad veel gebeurd. Proficiat met kleindochter en veel sterkte met kleinzoon. Groetjes Wilma

Els koetsier zei

Kan me voorstellen dat je vandaag een rustige dag hebt. Alleen maar doen waar je zelf zin in hebt.

Johanna Faber zei

Een week is niets meer hij is zo om
Wat een schitterende fotos en en je kleindochter gefeliciteerd
Fijne maandag liefs Joke

Chris zei

Zo liggen geluk en pech dicht bij elkaar! Wat enig voor je kleindochter, hele prestatie hoor. Wens haar maar succes bij het zingen. En tja, je kleinzoon moet nu geduld hebben. Als het maar goed komt.
Mooi hè, die sneeuw en natuurlijk de vogels. Die staartmeesjes vind ik altijd zo leuk. Heb ze hier maar één keer gezien. Geniet er maar heerlijk van Yvon.