Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

maandag 28 januari 2013

Niet veel....

Eigenlijk heb ik niet veel te vertellen. Quilten komt weinig van. Momenteel ben ik wel weel aan het lezen geslagen. En verder probeer ik het, tussen alle drukte door, een beetje rustig aan te doen. Over twee maanden alweer is het quiltweekeind waar de nodige voorbereidingen voor moeten worden getroffen. Gelukkig gaat Els de voor-bespreking met het hotel doen zodat ik daar niet helemaal naar toe hoef (Els woont daar niet al te ver van vandaan).

Er hebben zich 33 dames opgegeven dus het beloofd een gezellige drukte te worden. Gezellig is het altijd al en dit keer komen er ook een aantal nieuwe deelneemsters dus dat wordt spannend.
Toch wel heerlijk om van vrijdagmorgen tot zondag na-middag alleen met je hobby bezig te kunnen zijn. Voor het (heerlijke) eten wordt gezorgd en wil je je even terug trekken? Dat kan wat een eigen kamer met badkamer en TV en internet is toch wel erg lux.....

Wie weet komt het quiltvirus bij mij tegen die tijd weer boven drijven..... Leuke dingen genoeg die ik zou willen maken maar de puf om er aan te beginnen ontbreekt nog.

Gelukkig komt iedere dag onze eekhoorn voorbij en die plaatjes kan ik in ieder geval wel met jullie delen.


3 opmerkingen:

marga zei

Lezem is toch ook heerlijk om te doen. Wat een prachtige plaatjes laat je ons zien van de eenkhoorn. Kan mij zo voorstellen dat je er elke morgen naar uitkijkt wanneer hij komt.
O en ik be4n naar een tuincentrum geweest om ook zo'n voederbakje te kopen kon het helaas niet vinden.
Weet jij waar ik dan kan kijken om zo'n bakje te kopen?
Ik zou heel blij zijn met een antwoord.
Groeten
marga

Chris zei

Het is toch ook heerlijk eens een poosje te genieten van een goed boek. Dat quilten komt wel weer hoor. Je hebt in ieder geval wel een enig vooruitzicht. Brengt wel werk met zich mee natuurlijk, zo'n weekend. Lijkt me toch zó leuk.
Prachtig, die eekhoorn. Dat is ook genieten.

marga zei

Hallo Yvon
Hartelijk dank voor het antwoord op mijn vraag.
Het weer is mij vandaag echt te slecht (harde wind en regen) om op de fiets naar de Welkoop te gaan maar morgen is er weer een nieuwe kans om een pindahuisje te gaan kopen.
Groeten en een fijne dag.
Marga