Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

woensdag 23 januari 2013

Bertje

Vandaag was een moeilijke dag. Bertje moest worden weggehaald. Gisteren had de buurman met zijn kraan Bertje op de oprit gelegd onder een zeil heeft hij daar vannacht gelegen. Want ze konden vanmorgen tussen 6 uur en vanavond 10 uur hem komen ophalen.
Dat is nu gebeurd. Moest wel even flink slikken toen dat gebeurde. Nu moeten we ons op Jordy richten.
We proberen hem veel afleiding en aandacht te geven. Dus vandaag gebeurde er weer iets waar hij altijd veel plezier aan beleefde...... Een wandelingetje met de baas door het bos.Omdat we niet weten waar Bertje aan is gestorven houden we Jordy nu extra goed in de gaten.

4 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Wat een schrik. Hopelijk houdt Jordy er niets aan over en mist hij Bertje niet teveel.
Sterkte

marga zei

Wat pakken jullie dat lief op voor Jordy. Een wandeling met zijn baasje moet hem toch het gevoel geven dat hij niet alleen gelaten wordt.
Groeten
Marga

Chris zei

Bah, wat een vreselijk naar idee dat hij daar een nacht heeft moeten liggen. Dan ben je toch blij dat ze gekomen zijn om hem te halen. Fijn dat de baas nu met Jordy buiten kan lopen en hem een beetje vertroetelen. Hij zal zijn maatje natuurlijk missen. Liefs van mij.

Floor zei

Kan me voorstellen dat jullie er moeite mee hadden dat Bertje moest worden weggesleept en dan een nacht op de oprit heeft gelegen.
Klinkt allemaal zo oneerbiedig.
Maar een pony is nu eenmaal wat anders dan een hond of poes.
Die kan je makkelijker zelf begraven in de tuin, netjes in een doos of deken.
Ik wens jullie veel sterkte, want het gemis zal lang blijven.
Ook bij Jordie natuurlijk.
GRoetjes,
Floor