Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zaterdag 29 juni 2013

Terug van weggeweest

Eindelijk weer een berichtje van mij. Na het overlijden van Verdi komen we langzamerhand weer in een normaal ritme. Slapen beter, dus voel je je ook een beetje beter. Al is het wel heel erg stil in huis. Maar de vermoeidheid bleef.  Via de huisarts had ik   bloed laten prikken maar niet op D. Dus volgens hem was alles goed en was ik depressief. Hij wilde me aan de pillen. Maar ik voelde me alleen zo moe en echt niet depri. Dus naar de internist. Afgelopen week de uitsla van de internist gehad. Alles is oke behalve dat ik een mega tekort heb aan vitamine D. En dat verklaart ook de vermoeidheid. Dus niets pillen tegen depressiviteit maar aan de vitamine d. Ik krijg nu een mega boost in één keer en dan tien weken een flinke doses. Hopelijk knap ik daar van op.

De afgelopen weken hebben we echter niet stil gezeten. Althans Dh dan. En dit is het resultaat. Eindelijk kunnen we rondom huis lopen. Laat nu de zomer maar beginnen. Eerst de tuintafel (en parasol) weer neerzetten en dan langzamerhand de tuin inrichten. Maar daar nemen we de tijd voor. Eerst alles rond het straatwerk netjes maken. Dan lavendel planten (ik heb de hele voorraad van de plaatselijk bloemenwinkel opgekocht) en dan zie we wel weer verder. Ik verheug me er op dat ik binnenkort weer wat meer energie heb.


4 opmerkingen:

Floor zei

Dat ziet er nog heel kaal uit de tuin.
Heerlijk om daar aan de slag te gaan en hier en daar gezellige plantenhoekjes te maken of bakken neer te zetten.
Hopelijk komt je energie weer terug, dat het alleen aan de vitamine D ligt.
Ik ken dat van artsen.... als je moe bent moet je gelijk aan de pillen want dan ben je depressief!
Nou mooi niet. Ik wilde dat ook niet, omdat je zelf wel kan voelen dat die diagnose niet klopt.
Geniet van de zon als hij komt, want die geeft je ook vitamine D.
Groetjes en beterschap,
Floor

Ineke Hulzebos zei

Sterkte Yvon, hopelijk knap je snel weer op! En je tuin is nu al een plaatje, wat heerlijk dat je daar mee bezig kan gaan. Succes!
Fijn weekend

marga zei

Fijn om weer iets van jou te lezen. Ik hoop dat je met de juiste pillen weer een beetje zin krijgt om iets te gaan doen. Komende week wordt het weer beter dus dat helpt ook al mee om heerlijk in de tuin aan de slag te gaan.
Ik kan je ook vertellen dat het eekhoornhuisje dat wij hebben aangeschaft hebben na dat ik jou blog had gelezen ook door een eekhoorn bij ons in de buurt is gevonden.
Afgelopen week is hij al 2 keer op visite geweest zo leuk om te zien.
Ik wens je een fijne zondag en veel tuinplezier toe.
Groeten
marga

Chris zei

Hallo Yvon. Ik ben ook even terug op je blog. Ja, wat is dat stil hè, geen hond. Zo ervaar ik het ook hoor. Ik hoop dat je je snel veel beter zal gaan voelen. Wat heeft je DH hartd gewerkt!Het ziet er nu allemaal zo netjes uit. Ik hoop nu maar dat de zomer écht gaat komen, kunnen jullie er heerlijk van genieten. Lieve groet van mij.