Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zondag 12 januari 2014

Alweer 10 dagen...

Het nieuwe jaar is alweer 10 dagen oud en ik zag dat het alweer een maand geleden is dat ik voor het laatst een logje heb geschreven. Ik zag dat ik in het laatste logje de 4 nieuwe oude stoelen heb laten zien. Na het schrijven van dit logje kwamen we er nog 4 tegen op marktplaats en na een bod te hebben gedaan zijn we richting Noord-Holland gereden waar we ze konden ophalen. Omdat we maar een maar een paar km van zee waren en het zonnetje heerlijk scheen natuurlijk even uitwaaien in Egmond aan Zee.

 Daarna heerlijk kopje thee en een broodje in de strandtent die nog open was.


 Daarna weer richting auto want we hadden nog een beste reis voor de boeg.


 Oh ja, ik heb ook nog een ochtend met DD  wezen bloemschikken. Nou ja, bloemschikken. Er kwamen geen bloemen aan te pas. We hebben iets gebasteld voor de kerst. Maar het was heel erg gezellig.

En dan sta je op een mooie ochtend op en is dit wat je ziet.....
 Een cadeau toch?

 Natuurlijk.... de stoelen..... Hier de hele tafel met alle 8. Zeg nou zelf, mooi toch?En de kerstloper die ik zo graag wilde maken is ook nog af gekomen. 
 En voor we het wisten was het alweer nieuwjaar. Pfff.... eigenlijk blij dat alles weer gewoon werd. Dus weer eens nadenken wat we zouden gaan doen de rest van de winter. En toen las ik op een forum over een haakalong. Elke week een paar randjes haken aan een deken. Leuk.... daar doe ik aan mee.


 Eerst begonnen met kleurtjes. Mmmm best leuk maar eigenlijk dacht ik met een beetje heimwee terug aan de mooie witte spreien die mijn oma altijd op bed had liggen. En dus voorlopig geen kleurtjes maar eerst een witte deken haken.


TOT SLOT.......
 een goed, gezond en vreedzaam 2014 . (het kan nog net.....)

6 opmerkingen:

Mupminoes zei

Jullie ook nog een gelukkig nieuwjaar, en wat een mooie stoelen hdb je.

Anoniem zei

Wauw, je haakwerk! Mooi.
Tja, een witte deken is ook mooi. En je hoeft niet steeds draadjes af te hechten. LOL
Wat een mooie foto's heb je geplaatst.
Fijne week,
Groetjes IngridR

marga zei

Leuk om weer iets van jou te lezen Yvon. De stoelen staan geweldig leuk en het plaatje van Egmond aan Zee voor mij is dat heimwee daar hebben wij al zo vaak gewandeld. Veel succes met het haakwerk.
Groeten
marga

Chris zei

Hallo Yvon. Wat enig dat je toch 8 stoelen bij elkaar hebt gesprokkeld. Ja, dat was een hele rit hier naar toe, vlak bij mij! Ik kwam gister weer terug van vlak bij jou, haha.
Schitterende foto van die zonsopkomst! Dat is genieten.
Ik vind het leuk dat jij die deken met wit haakt, dat doet je inderdaad aan vroeger denken. Heel veel plezier er mee. Dagdag.

conny's quilts zei

Wat een gezellig berichtje. Mooi joh dat je via marktplaats die stoelen vond, ze staan prachtig bij jouw tafel. Leuk die randjes, zowel in jouw kleuren als in wit...ga je nu twee dekens haken? Die foto's van de ochtend lucht ...schitterend!

Birgitte aka Bietje zei

Wat een prachtige foto's van de zonsondergang. Heerlijk om langer bij stil te staan en alleen te genieten.
Ik zag dat jij ook een witte CAL maakt, ik ook. Maar daarnaast ook een gekleurde versie. Ik kon niet kiezen, en vind ze beiden heel erg leuk. Jouw kleurtjes zijn ook supermooi, waarom maak je er niet ook twee. Hoef je niet te kiezen.