Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

donderdag 5 december 2013

Even bijpraten.....

Het is wel heel erg stil geweest de afgelopen maanden he. Het leven hier leek heel erg veel op een achtbaan. Het ene moment dachten we dat we nu weer lekker gewoon verder konden en voor we het wisten zaten we weer diep in een dal.  DH die weer ziek werd en toen, half oktober ikzelf die midden in de nacht per ambulance werd afgevoerd naar het ziekenhuis. En dan lig je ineens op de afdeling hartbewaking met een hart dat volledig ontspoort is. Kortom, er valt niet veel te vertellen dan alleen dat we nog steeds verzuchten: Pffff wanneer wordt alles weer een beetje normaal?

De afgelopen anderhalve maand heb ik best veel last van bijwerkingen van de medicatie die ik nu moet gebruiken om  mijn hart ritme onder controle te houden. Kortademig, heel moe, slecht slapen, last van mijn ogen en mijn concentratie is ook ver te zoeken. Kortom, ik had even geen puf om hier iets te schrijven. En bovendien had ik niets leuks te melden.

Maar, nu toch maar besloten om even een berichtje te plaatsen.
Zoals de meesten weten hebben we dit jaar een mooie grote eettafel gekocht. Maar daar ontbraken nog een aantal stoelen bij. Mijn wens is altijd geweest om daar 6 windsor stoelen bij te hebben. Maar die worden niet meer gemaakt. Althans ik ben ze nog niet tegen gekomen in beukenhout. Ik weet dat ze wel in Engeland te koop zijn maar voor meer dan 400 pond per stuk wordt dat een veel te kostbare zaak.

Ik zoek dus al een hele tijd op marktplaats en daar zag ik vorige week 4 stoelen staan. Precies die ik graag wil  En die hebben we gisteren dus opgehaald. 4 mooie stoelen voor een betaalbare prijs. We moesten er wel helemaal voor naar Baarle-Hertog, maar dat hadden we er wel voor over. Dit zijn ze.... Mooi he? Dus nu nog 2 te gaan....
5 opmerkingen:

Anoniem zei


Kennelijk gaat de gezondheid van beiden de goede kant uit. Gefeliciteerd. Gelukkig maar!! Ziekte is niks gedaan.
Ik vind het 4 fantastisch mooie stoelen. Zelf heb ik ook een grote tafel en daar moeten echt 6 stoelen omheen, anders staat het te iel.
Sterkte en succes verder.
Groet, Rya Lucas

Chris zei

Dat is dan toch nog een goed bericht Yvon, van die stoelen. Ze zijn prachtig joh. Ik hoop dat je er gauw nog 2 bij vindt. En gelukkig konden jullie ze zelf halen.
Neem maar de tijd hoor om weer helemaal de oude te worden en om er ook precies achter te komen hoe het allemaal kon gebeuren. Sterkte en zegen en een knuf van mij.

marga zei

Wat fijn om weer iets van jou te lezen. En ook nog iets positiefs om te melden. Dan is er echt weer een lichtpuntje. Een stoelen lichtpuntje zullen wij maar zeggen. Kan mij goed voorstellen dat je door alles geen zin hebt om maar iets op jou blog te schrijven. Heel begrijpelijk.
Ik hoop dat je langzaam maar zeker ondanks alle ongemakken van de medicatie weer zin krijgt om wat te gaan ondernemen.
Ik wens alle goeds toe.
Groeten
Marga

Floor zei

Geen fijne berichten allemaal.
Het is geen pretje om midden in de nacht naar het ziekenhuis te moeten.
Maar op de bijwerkingen na gaat alles nu weer wat beter gelukkig.
Wens je veel gezondheid en geluk.

Floor zei

Geen fijne berichten allemaal.
Het is geen pretje om midden in de nacht naar het ziekenhuis te moeten.
Maar op de bijwerkingen na gaat alles nu weer wat beter gelukkig.
Wens je veel gezondheid en geluk.