Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zondag 13 september 2009

De dromenquilt van Nanne

Afgelopen zomer, toen kleindochter hier logeerde is ze begonnen met een dromenquilt. Aan het eind van de vakantie had ze alle blokken klaar en ook hoe de top eruit moest komen zien was door haar gekozen.
P7108067
De afspraak was dat we na de zomer verder zouden gaan.... En gisteren was het dus zover. Vrijdagmiddag al gekomen om vooral zaterdag op tijd te kunnen beginnen. Eerst nog even oefenen op een paar scraps want het was al weer twee maanden geleden. En het is leuk om haar dan in zichzelf te horen mompelen: "ru
P9058942
Ze heeft hard gewerkt. Alle blokken op volgorde gelegd. En aan elkaar genaaid. En aan het eind van de middag was de top in elkaar gezet. Voor het eerst achter de naaimachine, nog nooit iets "quilterigs" gedaan, tien jaar jong zijn en dan met dit resultaat? En het leuk is ze vind het leuk en de volgende afspraak staat alweer. Want er moet nog een rand om heen en biezen worden gemaakt. Ze heeft de smaak tepakken. En dat is leuk voor oma dat kleindochter het leuk vindt ...... Hieronder het eindresultaat van deze dag.... Vol trots showed ze haar werk. De top van Nanne met een (heel klein) beetje van oma.
P9058945

Geen opmerkingen: