Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

donderdag 4 november 2010

Houston - dagboek deel 2

Onze eerste echte dag in Houston is alweer voorbij. Woensdag was een druilerige dag. Niet echt warm te noemen maar voor mij prima weer. De ochtend hebben Hilde en ik uitgezocht hoe we aan tickets voor het festival konden komen zonder in de rij te moeten staan. En het is gelukt. We hebben ze gewoon achter de computer zittend kunnen bestellen, betalen en uitprinten. Dus dat is een prettig gevoel. Helaas is het uitje met de andere dames niet doorgegaan. Zij waren dinsdag al naar Jo-Anne geweest. Maar niet getreurd. Zijn we met z'n tweetjes gegaan. Toen we gingen vragen hoe we het voordeligst daar konden komen, bleek dat we gratis gebruik kunnen maken van de shuttel van het hotel. En tegen 11 uur heeft die ons dan ook netjes afgezet bij het winkelcentrum waar Jo-Anne was. We hebben daar een poosje rond gesnuffeld. Wel wat gekocht maar niet veel. Het viel een beetje tegen. Dus zijn we het winkelcentrum verder gaan verkennen.

Eigenlijk waren we aan koffie toe en zijn we een echt schitterende supermarkt ingegaan waar ze een Starbucks hadden. Lekker iets gegeten en koffie gedronken en ons toen lopen vergapen aan wat ze daar allemaal verkochten.
Echt je kijkt je ogen uit als je zo'n mega store doorloopt. Wow.... echt een wand van zeker 30 meter met alleen grote bakken ijs. Je weet wel, die je op TV altijd voorbij ziet komen als iemand in een serie zich rot voelt en dan naar de bak ijs grijpt hihihi. We hebben daar lekker dingen gekocht en hebben besloten vanavond lekker met z'n beidjes op onze kamer te eten. We hebben een magnetron en kunnen zelf koffie zetten.

Toen we vonden dat we genoeg hadden gezien moesten we naar het hotel bellen om ons weer te late ophalen. Maar dat wodt een dure grap as je dat met je mobiel wilt doen. De chauffeur van de shuttel had ons geadviseerd in een winkel te vragen of we mochten bellen. En dat was helemaal geen probleem. Toen we het vroegen mocht at gelijk en toen we vroegen wat we verschuldigd waren werden we vreemd aangekeken alsof we iets heel ergs vroegen. Natuurlijk hoefden we niet te betalen.

Het is opvallend hoe vriendelijk en behulpzaam iedereen is.  Als je maar even ergens naar staat te kijken is er gelijk al een personeelslid wat vraagt of je ergens mee geholpen kan worden. En er loopt heel wat personeel rond. Zie je in Nederland  alleen een cassiere... hier lopen tientallen mensen rond om te helpen.
Eerst zouden we woensdagavond al naar het quiltfestival gaan voor de pre-viewing maar omdat we geen afspraak met de anderen kondenmaken hebben besloten dat niet te doen en morgen lekker de hele dag te gaan.
Dus vanavond gezellig op de kamer eten en kletsen. Lekker op tijd naar bed want we zijn nog niet helemaal aan het tijdsverschil gewend en dan morgen naar het festival....
Oh ja.... ik had nog niet verteld dat we kamers hebben op de 17e!!!!!!!! verdieping....!!!!!


Groetjes
Yvon en Hilde

Geen opmerkingen: