Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

donderdag 12 april 2012

AF!!!!!


 AF!!!!! De verbouwing is klaar. Vandaag zijn de deuren voor de kastenwand geplaatst en is in de nieuwe slaapkamer het laminaat gelegd. Nu kan het inrichten beginnen. De badkamer is al in gebruik en nu is de inrichting van de kastenwand aan de beurt. De wasmachine en droger kunnen naar beneden en dan als laatste de slaapkamer. Maar we doen het rustig aan dus zal het nog een week of twee duren voor we echt beneden zullen slapen. Het bloemetje heb ik van Chris gekregen. Een medeblogster en quiltster die vandaag in de buurt was en gezellig langs kwam vanmiddag. Dus een dubbel leuke dag vandaag.....


5 opmerkingen:

Ineke Hulzebos zei

Oh Yvon, wat ziet dat er leuk uit, wat zul je blij zijn!!! Geniet Er maar lekker van, je verdient het!
Liefs en fijne avond,
Ineke

Bianca zei

Oh wauw, wat fijn joh!! Wat een ruimte zeg.... 't kost wat energie en afzien, maar oh, wat heb je nou een heerlijk huis. Zie uit naar de foto's als het allemaal ingericht is.
Geniet er maar van, heb je wel verdient na al die poeha om je heen he? Hoe vindt Tijger het??
Bianca

Els koetsier zei

Yvon wat ziet het er al gezellig uit. En wat een kastenwand waauw.

hilde zei

wat is het mooi geworden, helemaal anders en veel moderner en zeker gemakkelijker voor jou .

Marielle zei

Wat mooi geworden.