Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

dinsdag 3 april 2012

Mijn katten zijn verhuisd....Dit is mijn kattenquilt. Met heel veel plezier heb ik er aan gewerkt. En  toen was hij af. En lag hij in de kast. Eienlijk jammer. Vorig jaar waren we met 9 quilsters in Denemarken en toen maakte Tandy (één van de deelneemsters) de opmerking dat ze hem zo mooi vond. En ik heb toen besloten om de kattenquilt (genaamd Kattekwaad) weg te geven voor Tandy haar goede doel.
Nu moet je weten dat Tandy heel erg druk is voor het goede doel. Ze organiseert jaarlijks "open Deur-dagen". Het hele jaar door is zij met een groep vrijwilligsters druk in het LAPJESHUIS . (KLIK) Ze maken er troostdekentjes, little quilts of love en andere quilts. Tijdens de "open-deur-dagen"wordt er van alles verkocht voor het goede doel. Mooie, exclusieve dingen . Ook worden er quilts verkocht en is er jaarlijks een verloting. Dus je ziet al zijn mijn katten verhuisd. Ik ben er niet bang voor dat ze niet weer een ander goed tehuis krijgen. Het afgelopen quiltweekeind is de quilt met Tandy mee teruggereisd naar Belgie. Ik hoop dat hij veel opbrengt voor het goede doel. Ach.... en ik heb altijd de foto's nog......
5 opmerkingen:

Miny zei

Wat een leuke quilt, hartstikke leuk die kattebelletjes. Dat zal vast een geliefd quiltje worden.

Groeten Miny

Ineke Hulzebos zei

Deze is echt heel mooi Yvon...en een heel goed doel...

Heleen zei

Heel lief van je! En zeker zal het goed terecht komen!

Wilma zei

Wat een mooie quilt en leuke kattepatroontjes. Daar zal iemand heel blij mee zijn. Zo'n soort quilt wil ik ook maken maar dan met afbeeldingen van het hondenras New Foundlander. Wij hebben een mooie grote bruine met de naam Charlie. Weet jij misschien of er ook patroontjes zijn van New Foundlander.

Chris zei

Wat zal iemand blij worden met dit quiltje! Hij is zó leuk, daar kan je steeds weer met plezier naar kijken.