Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zaterdag 31 maart 2012

Nu nog de puntjes op de i

De afgelopen week zijn nog verschillende puntjes op de i gezet. Het sanitair is geplaatst. De vloerverwarming aangesloten. Het enige wat nu nog moet is de schuifdeuren plaatsen voor de kastenwand. Helaas zit daar een levertijd op en moeten we nog een paar weken wachten. Nou is dat niet zo erg want ik wil die kasten pas inrichten als we ook daadwerkelijk beneden gaan slapen. En dat kan nog niet want eerst moet er parket worden gelegd en die hebben we vandaag besteld.  (heb al vast wel stiekum wat quiltspullen iin de kast gezet die boven stonden opeslagen).
De badkamer is wel helemaal af. Dus gebruiksklaar. En je raad wel wat ik vanavond ga doen.....

Afgelopen donderdag was de laatste dag van onze uitvoerder Henk. Hij gaat met pensioen. Vreemd dat iemand die 5 maanden elke dag bij je o ver de vloer is ineens voor het laatst is. We hebben de dag afgesloten met  koffie met appeltaart. Het was best een beetje emotioneel afscheid, voor beide partijen....De dagen ervoor heeft hij alles al opgeruimd en weggebracht en het laatste was de schaftkeet.
En toen was hij echt weggereden. en daar zaten we dan.... Pfff dat was stil..... Geen mensen meer aan het werk...... En net toen we er een beetje aan begonnen te wennen stond de schilder voor onze neus. Ze wilden graag wat voorwerk doen aan de buitengevel. Dus de komende dagen blijven we in het ritme van koffie, koffie en thee maken..... 

2 opmerkingen:

Ineke Hulzebos zei

Het wordt steeds mooier bij jullie! Groetjes en fijne zondag, Ineke
http://inekehulzebos.blogspot.com/

Chris zei

Dat ritme van koffie...koffie... ga je straks nog missen. Misschien. Wat een onderneming is het toch, zo'n verbouwing. Eerlijk gezegd moet ik er niet aan denken. Wat zal je blij zijn als echt alles achter de rug is.