Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

donderdag 15 maart 2012

metamorfose

Zo zag het er ooit uit......

En herinner je je deze beelden nog? Helemaal gestript en uitgegraven? Nog geen maand geleden zag het er zo uit. En nu? Nu, vanuit dezelfde positie zie je dit:

Inmiddels zit de echte deur er ook al in en is de vloer al betegeld al zie je ze niet (meer) omdat er een stucvloer opligt. Een beschermede laag om te voorkomen dat de tegels tijdens de afbouw beschadigen.

Nog zo'n foto:
Het storten van het beton..... En nu?
Je herkent het gewoon niet meer. En wat er de komende week nog in de planning staat?

Inmiddels zijn alle plafonds aangebracht, voor de eerste keer gestuukt en zitten de plinten er ook al aan. De komende week komt eerst de schilder en daarna de elektricien alles afmaken, spotjes in het plafond plaatsen, stopkontakten etc. . Daarna komt de stukadoor de wanden voor de laatste keer afwerken en dan kunnen de nieuwe radiatoren in de slaapkamer er aan en kan het sanitair worden geplaatst.
Ondertussen wordt in wat ooit de keuken was een grote kastenwand geplaatst. En vanmiddag is iemand van de gemeente geweest om te kijken of we wel volgens vergunning hebben gebouwd. Alles goedgekeurd !!!!

Dus als alles meezit kunnen we over een week of twee schoonmaken, vloer in de slaapkamer leggen, gordijnen ophangen en dan....

4 opmerkingen:

els koetsier zei

Oh yvon wat ziet het er allemaal goed uit zeg.

Kom zeker kijken als alles kllar is.

Ineke Hulzebos zei

Oh Yvon, het einde is in zicht, wat fijn!!! Wat zul je blij zijn als alles schoon en ingeruimd zal zijn. Wat heerlijk!! Leuk dat je allemaal verslagen maakt over de verbouwing, zo vergeet je nooit wat een enorme klus het was. Liefs en groetjes van Ineke

http://inekehulzebos.blogspot.com/

christina zei

Heerlijk moet dat zijn; het einde komt in zicht.

Chris zei

Tjonge dat is écht een metamorfose!!