Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

maandag 19 maart 2012

Morgen begint de lente

En de dieren hier in en om huis hebben dat ook in de gaten.
De ooievaar is weer aanwezig
En ook de grote groene specht laat zich weer zien...
En dit is natuurlijk een heerlijke foto.... Tijger, zogenaamd slapend maar ondertussen houdt hij de vogels met een schuin oog in de gaten.
Maar het hele plaatje is nog mooier. Als je achter Tijger kijkt dan zie je nog zo'n zomergast lui liggen terwijl zijn maatje de wacht houdt.....

7 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Schitterend hé Yvonn, wij hebben op het moment een invasie van uilen
groetjes Joke

Bianca zei

Wat een zaligheid he? Ik kan er ook erg van genieten. Vandaag nog even niet, maar morgen ga ik heerlijk de tuin in samen met mijn kattenkinderen. Zal weer lachen zijn, als ze voor het eerst weer buiten mogen.
Geniet ervan!
Groetjes en een knuffel voor Tijger,
Bianca

Ineke Hulzebos zei

Heerlijk om weer buiten van het zonnetje te genieten, zelfs de dieren genieten ervan.

Chris zei

Heerlijk, lente!! Zo fijn om weer van de warmte te kunnen genieten en alle mooie natuur en natuurlijk die dieren om je heen. Linke kat hoor!!!

els koetsier zei

Wat ziet het er weer gezellig buitne bij je uit Yvon.

Floor zei

Ja, het is weer genieten!
Ik vroeg me af hoe het is afgelopen met de tijdelijke vijver, nou ja eigenlijk meer hoe het met de diertjes daarin is afgelopen.
Zijn ze nog in leven na die strenge vorst?
Groetjes,
Floor

Sabine.v zei

Prachtige foto's !! Dat is af en toe eens stilstaan en genieten van alles rondom jouw en beseffen dat het leven mooi kan zijn. Ik moet eens meer langskomen bij jouw. Dus tot gauw!