Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zondag 3 juni 2012

Ja hoor.. EINDELIJK!

Afgelopen donderdag kreeg ik een telefoontje: de gordijnen zijn klaar. Nou dat werd tijd. Al bijna vijf weken zitten we te wachten op de gordijnen. Vrijdagmorgen kwam de man van de winkel. Helaas was de vitrage  verkeerd genaaid en retour gestuurd naar het atelier en per ongeluk is het vouwgordijn meegestuurd. Grrrrrr. dat begon al goed. Maar gelukkig had i de oude vitrage nog en die dus snel in de wasmachine gedaan. En voor het zijraam een noodoplossing bedacht.
Maar gelukkig, de hor hadden ze wel bij zich. Helaas, ook die paste niet en ging dus mee terug. Pffff. zouden we dan nog langer moeten wachten? Maar nee, gelukkig werd de hor halverwege de middag alsnog geplaatst. De gordijnen werden opgehangen en de vitrage kon er ook gelijk voor. Niet helemaal zoals ik het me had voorgesteld maar ja..... niets aan te doen. IK WIL BENEDEN SLAPEN!

En dus ging DH hard aan het werk. En dat was een hele klus hoor. Kijk maar, het zijn nu niet bepaald lichte onderdelen die er in ons bed zitten.
Maar gelukking is het gelukt en toen kon het bed in elkaar worden gezet.

Natuurlijk is nog lang niet alles zoals we willen. Er komt nog een mooie kast in en een antiek buffetje met een spiegel erboven als toiletmeubel maar zoals je ziet beging het er al op te lijken. Boven het bed komen de 9 panneeltjes van de Love,  Faith and Hope te hangen. De kleur van de gordijnen is exact één van de kleuren die in de pannels is terug te vinden. 
En hier dan het resultaat voor alsnog...8 opmerkingen:

Ineke Hulzebos zei

Het begin is er en heb je lekker geslapen?
Fijne zondag

Els koetsier zei

He He eindelijk kan je beneden slapen.

Floor zei

Ziet er mooi en ruim uit.
Leuk op daar straks één of meerdere quilts te hangen.
Lege muren, dat kan niet hè?
Slaap ze in je mooie nieuwe kamer!
Groetjes,
Floor

Yvonne aka sommeke zei

En? Slaapt het lekker? Vast wel!

marga zei

Ik vind het prachtig hoor.
Een gezellige slaapkamer beneden heerlijk.
Fijn toch om opnieuw de slaapkamer in te richten.
Groeten
Marga

Heleen zei

Wat een pech met die gordijnen! Gelukkig kan je nu toch heerlijk in je nieuwe kamer slapen. Ziet er mooi uit.

Christina zei

wat jammer dat het net niet hangt zoals je had gehoopt. Wel vreemd hoor dat alles zo moeizaam gaat.

Chris zei

Moest je toch niet even wennen om beneden te slapen? De rest komt ook wel hoor. Dagdag.