Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

donderdag 31 mei 2012

Even nagenieten....

Vandaag was het weer echt zo'n dag om lekker bezig te gaan met dingen die ik al veel te lang heb verwaarloosd. En één van die dingen waren mijn foto's. Al maanden heb ik wel foto's gemaakt maar er verder niets mee gedaan. Ik heb dus een back-up gemaakt en bij het bekijken van oudere foto's kwam ik deze drie tegen. Foto's van een paar jaar geleden toen we in Julesminde (Denemarken) in een klein dalletje, in the middele of nowhere, een snoepje van een vakantiehuisje hadden gehuurd.
Maar ook deze foto's kwam ik weer tegen...... Allemaal gemaakt tijdens dezelfde vakantie. Het was echt weer even genieten.... Net of je weer even terug bent.

3 opmerkingen:

Els koetsier zei

Leuke foto's Yvon. Ik krijg heimwee als ik de foto's zie vanuit Denemarken.

marga zei

Wat een snoepje dat huisje.
Je ziet ze veel in Denemarken en dan vaak met stokrozen tegel de gevel.
Fijn weekend.
Marga

Chris zei

Oh wow, wat een romantisch huisje!! Hoe lang hebben jullie daar in gebivakkeerd?
Een snoephuisje! Prachtig, die foto's met die mooie luchten. Als je eenmaal begint met die foto's te bekijken, kan je bijna niet meer ophouden.