Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

donderdag 10 mei 2012

Weer alles op één blog.

Na alle drama's rond web-log waardoor ik alles kwijt was waarover ik de afgelopen jaren had geschreven, ben ik vorig jaar september dit blog begonnen. Ik heb er toen voor gekozen om verschillende blogs te maken. Eén waarop ik alles vertel over mijn hobby's (Dutchquilts over quilten) en ( Fotomania )waarin ik mijn foto's laat zien) en dan the5oaks waarop ik alleen maar dingen vertelde die over het leven rondom the5oaks gaat.
Waarom? omdat ik dacht dat dat overzichterlijker zou zijn. Maar sommige lezers misten de quilterige dingen en anderen weer de mooie foto's. Ik heb besloten om vanaf nu alles maar op één blog te zetten. Dus soms zul je iets quilterigs tegenkomen, dan weer een foto en ook alles wat er rondom the5oaks  te beleven valt zal ik hier vertellen. Ik heb gisteren alle berichten uit mijn quiltblog overgebracht naar dit blog.Misschien in het begin een beetje verwarrend maar nu staat alles in één blog. Op de andere blogs zal ik een verwijzing zetten zodat de volgers van die blogs de weg kunnen vinden......

4 opmerkingen:

Bianca zei

Oh Fijn, veel overzichtelijker. Je 5-oaks las ik altijd, maar de andere twee niet zo vaak, terwijl ik je op je quilts heb gevonden des tijds.
Waardeloos dat weblog helemaal fout ging he? Ben ook een hoop kwijt wat ik erg jammer vind.
Nouja, niks meer aan te doen. Letterlijk met een schone lei begonnen.
Bedankt voor je felicitaties, vanmiddag lekker met mn ouders gebept en taart gegeten en wel drie grote bossen bloemen gekregen. 1 van Henk, 1 van mn schoonmoeder en 1 van mijn ouders. Kleurig geheel! Allemaal gerbera's en rozen, mijn favorieten.
Nou, ik ga es even al je pagina;s weer bij lezen. Ajuu!!
Bianca

Elly L zei

Groot gelijk dat je het op een blog hebt gezet. Ach je ervaart vanzelf wat prettiger is.

Chris zei

Ik heb me gelijk hier aangemeld hoor, dat had ik op je andere blog al gedaan.
Ik vind het verstandig van je hoor Yvon, voor je volgers is het inderdaad makkelijker. Succes verder.

Klaske zei

Je hebt groot gelijk.........
Je kunt je berichtjes ook labels geven, één kli er op en je krijgt alles over dat onderwerp..Fijn weekend