Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zondag 20 mei 2012

van wie?

Tja.. van wie is het kussen nu eigenlijk. Omdat Verdi nogal een modderbak is heb ik voor zijn nieuwe kussen een extra hoes gemaakt. Dus elke week een schone. Maar ook Tijger heeft het kussen ontdekt. Dus als Verdi Tijger op zijn kussen ziet liggen dan zucht hij diep en gaat maar op de bank liggen.
Maar een paar dagen geleden zat hij ineens te piepen bij zijn kussen. Zo op het eerste gezicht was er niets te zien. Maar toen ik goed keek zag ik dit:

Toen Verdi  op ZIJN kussen wilde gaan liggen begon het kussen ineens te blazen. Wat hij niet had gezien was dat Tijger lekker in de sloop was gekropen en bijna onzichtbaar was.

Vanaf dat moment ploft Verdi niet zomaar op zijn kussen. Van alle kanten bekijkt en besnuffelt hij het kussen om er zeker van te zijn dat er geen verrassingen meer zijn......

4 opmerkingen:

Els koetsier zei

Ojee als dit maar goed gaat met die twee. Leuk omde foto's te zien Yvon

Floor zei

Ach, maak nog zo'n kussen voor Verdi (of voor de poes) dan is er altijd ééntje vrij.
Groetjes,
Floor

Ineke Hulzebos zei

Ja, ik ben het met Floor eens, maak je nog een kussen!!!
Leuke foto's Yvon.
Fijne avond

Chris zei

Wel brutaal en gedurfd van Tijger hoor en die arme Verdi is te bedeesd. Vindt zichzelf te oud om zich op te winden, denk ik. Geef hem maar een aai van mij.