Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

dinsdag 29 mei 2012

Dag met een gouden randje

1e pinksterdag was een super mooie dag en die hebben we dan ook samen met de kinderen en kleinkinderen   heerlijk buiten doorgebracht onder de eikenboom.
Lekker in de schaduw, een beetje wind en lekker luieren. Samen met kleinzoon samen een lekkere zomermaaltijd klaargemaakt en dat op zich was al een feest. Hij vind het zo heerlijk om samen te kokkerellen. Eigenlijk heb ik zelf niet veel hoeven doen dan wat aanwijzingen geven. Hij had een klein buffetje gemaakt en iedereen kon daar zijn bordje vullen. Heerlijke gerookte zalm. Een frisse zomersallade en lekkere warme broodjes. En toen het toetje. Vers fruit, kwark met room en verse aardbeien. Mmmmmm wat hebben we lekker gesmuld.  Eten deden we natuurlijk  lekker buiten onder de eikenboom.
En na het eten haalde Henk halsbrekende toeren uit om een touw om een dikke tak van de eikenboom te maken. Pffff. dat was best heel erg hoog. Maar daarna kon Noud zijn hart ophalen.


Natuurlijk was ook opa druk om Noud weer iets te leren. En Verdi? ach die keek alles eens lekker aan en genoot van de hele meute bij elkaar......


Kortom: een heerlijke zonnige , gezellige 1e pinksterdag ....

6 opmerkingen:

Conny's-blog zei

Heerlijk zo gezellig met zijn allen onder elkaar en het weer maakte er een feestje van................gr.Conny.

Ineke Hulzebos zei

Wat gezellig om deze Pinksterdagen met je familie door te brengen...
Groetjes Ineke

Floor zei

Wat ziet het er gezellig uit allemaal, en dan dat toetje! Er is zeker niets meer over hè?
Nog maar fijn nagenieten.
Groetjes,
Floor

marga zei

Nou dat ziet er allemaal lekker uit.
Kan mij voorstellen dat jullie genoten hebben.
groeten
marga

Chris zei

Oh, jij hebt ook al een kleinkind dat van kokkerellen houdt! Wat leuk. Geef hem maar een dik compliment hoor, het ziet er allemaal zo fantastisch lekker uit. Die eikenboom zou, denk ik, wel heel veel verhalen kunnen vertellen. Hoeveel kinderen zouden daar ingeklommen zijn? Fijn dat jullie zo genoten hebben Yvon.

Els koetsier zei

Wat heerlijk om zo verwend te worden door je kleinzoon.
Zo te zien hebben jullie een gezellige dag gehad.