Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

vrijdag 11 mei 2012

Wat gaat de tijd toch snel.....


Dit weekeind is het alweer 13 jaar geleden dat ze werd geboren. Onze eerste kleindochter. En in die 13 jaar zijn er heel wat leuke momenten geweest. Allereerst de manier waarop we hoorden dat we opa en oma zouden worden. We waren op vakantie geweest en bij thuiskomst lag er een pakje.. Er zat een kaart bij en daarop stond een welkomstwoord en de mededeling dat we het pakje moesten open maken. En in dat pakje zat weer een klein briefje met de tekst dat we vast een lieve opa en oma zouden zijn. En toen we het pakje open maakte zat daar een echofoto van onze eerste kleindochter in. Leuk he? 

En dan wordt ze groter. Gaat lopen, kletsen en is graag bij opa en oma. 
Achter in de auto tijdens de vakantie in Denemarken.En dan zijn er alle logeerpartijtjes geweest. 
Samen kamperen in een tent. 


Lekker samen verven met opa...
Op de bok van de huifkar...
Bij opa en oma is er altijd tijd voor knutselen....


En de knopendoos is ook heel leuk om mee te spelen.
Lekker in de hangmat onder de eikenboom......
En vergeet de schommel niet. 

Zoveel leuke herinneringen . En dan ineens is ze groot. Ze is ineens brugklasser.  Er is de  pianoles, gymnastiek, en niet te vergeten. Candy. De pony die Nanne sinds twee jaar heeft. En de komende grote vakantie: Tja dan gaat ze doen wat heel veel leeftijdsgenoten gaan doen: werken..... haar eerste vakantiebaantje.....

Maar..... gelukkig zijn er heel veel herinneringen en heel veel foto's. 

4 opmerkingen:

Chris zei

En wat voor foto's! Enig. Mooie herinneringen. Wat geweldig dat ze een eigen pony heeft! Heerlijk logje Yvon. Felicitaties en een heel gezellig weekend!

Ineke Hulzebos zei

Gefeliciteerd met jullie kleindochter, dat ze jullie voor altijd veel vreugde en geluk mag blijven geven. Groetjes

Floor zei

Leuk die foto's van je mooie kleindochter.
Wat gaat de tijd toch snel hè! Maar 13 jaar is ook weer een leuke leeftijd en hopelijk is oma nog steeds belangrijk voor haar.
Alsnog gefeliciteerd!
Groetjes,
Floor

Els koetsier zei

Yvon gefeliciteerd met Kleindochter verjaardag. Ja ook kleinkinderen worden groot. En dan straks haar eerste vakantie baantje geweldig.

Fijne dag vandaag.