Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

zaterdag 6 oktober 2012

duizend kleuren

Herfst..... het seizoen van de onvoorspelbare regenbuien. Maar ook het seizoen van de duizend kleuren. Het voorjaar met haar tere groene kleuren en dan de herfst met de rode, roest, bruine tinten.5 opmerkingen:

Chris zei

Prachtig Yvon. Je hebt het ook mooi gepresenteerd!

Els koetsier zei

Wat een prachtige foto's. je laat ons weer genieten.

marga zei

Het is inderdaad prachtig buiten.
De bomen met al hun verschillende kleuren zeker nu het zoals vandaag lekker zonnig is en je als je goed rondkijkt er heel veel te zien is in de natuur.
Groeten
Marga

Floor zei

Prachtig die foto's, die wilde wingert is altijd zo mooi in de herfst.
Hier nog weinig kleur in de omgeving, komt vaak aan het eind van de maand, dus rustig afwachten, maar heerlijk weer vandaag, dus genieten!
Groetjes,
Floor

Daniëlle zei

Gave plaatjes!! Ja, schitterend is het buiten he?! Zaterdagmiddag scheen de zon hier, het licht is prachtig warm van kleur, zoals dat alleen in de herfst kan zijn! liefs, Daniëlle