Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

maandag 8 juli 2013

kampioenDit  is kleindochter Nanne met haar Faramir. In maart heeft Nanne tijdens het paardrijden een ongeluk gehad waarbij ze een heel akelige breuk in haar sleutelbeen opliep. Operatie was noodzakelijk en er is een plaatje ingezet.Toch gaf ze de moed niet op en begin juni is ze weer voorzichtig gaan trainen. Afgelopen weekeind waren de kringkampioenschappen en Nanne is kringkampioen geworden. Dat betekent dat ze in september mag meedoen aan het Overijssels kampioenschap.Hier de trotse kampioen met haar nieuwe paardendeken. En de beker. 

En ik? Ik ben een hele trotse oma die dubbel trots is omdat ze na het ongeluk weer helemaal terug is gekomen.
Ach, en alhoewel ik er niet bij kon zijn heb ik me ook best vermaakt het afgelopen weekeind. Lekker buiten onder de parasol met een spannend boek en een heerlijk broodje zomerkoninkjes.4 opmerkingen:

Chris zei

Ha, dat is nog eens goed en leuk nieuws! Heel knap van haar hoor, dat ze het niet heeft laten afweten. En wat een prestatie!!
Geniet maar lekker door van het mooie weer. Ik heb ook een spannend boek te pakken, dikke pil, heerlijk!

Anoniem zei

Proficiat met Nanne. Dapper dat ze toch is doorgegaan na het ongeluk. Heerlijk die kleinkinderen ...Toch.....

Floor zei

Gefeliciteerd met zo'n knappe kleindochter!
Leuk dat ze zo goed is met haar paard.
Geniet maar van het mooie weer met de zomerkoninkjes.
Groetjes,
Floor

Conny's-blog zei

Gefeliciteerd met je kleindochter, goed dat ze deed zo kan toch.......liefs.Conny