Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

dinsdag 5 mei 2009

Hij is er nog steeds

De hele winter is hij onze gast geweest. Elke dag zagen we hem en we hadden eigenlijk verwacht dat nu het mooier weer wordt hij zich wel in het bos zou terugtrekken. We horen hem regelmatig hameren in het bos. Een flink kabaal, zeker als hij een holle boom "bewerkt".
Maar wegblijven staat niet in zijn woordenboekje.... Elke dag komt hij even "buurten". Onder de bol-esdoorns hangt nog steeds een vogelvoederplaats met wat laatste restjes erin. En daar komt hij op af. Eerst voorzichtig tegen de bast van de boom, letterlijk de kat uit de boom kijken en dan ineens..... zit hij er in de voederplek.... zich te goed doend aan de laatste lekkere hapjes.....
Specht 

Geen opmerkingen: