Welkom

WELKOM op mijn blog.

Ik hoop dat je met veel plezier zult volgen wat er zoal rondom THE5OAKS te beleven valt.


Over de bewoners: HARRY , maatje van Yvon, opa van Nanne en Noud en YVON, (alweer bijna 20 jaar onafscheidelijk) maatje van Harry, moeder van Robbert en Yvonne, oma van Nanne en Noud. Over Jonze labradorvriend Binq, die alweer 2 jaar ons leven deelt. Over de andere dieren die er waren staan nog veel leuke verhaaltjes te lezen.

Ik schrijf over onze belevenissen, de verbouwing, de leuke en minder leuke dingen die op ons dagelijks pad komen. Over dat het heerlijk wonen is op het Overijsselse platteland.

En natuurlijk maak je me heel erg blij met je reactie!

Groetjes Yvon

donderdag 30 augustus 2012

Dit is hem dan...... De nieuwe pony van kleindochter. Vorige week donderdag hebben ze hem opgehaald. Eerst twee weken op proef om te kijken of de noodzakelijke klik er is tussen pony en ruiter.
En die is er. Na een week aan elkaar wennen en wat uurtjes rustig door de bak rijden. Kijken of hij gemakkelijk is op te zadelen, rustig in de trailer te krijgen is was het maandag avond voor het eeerst samen naar de pony club. En vanmorgen had ze de eerste les.

Eerst rustig inrijden. Dan voorzichtig beginnen in draf en galop en aan het einde van de les de eerste sprongetjes. En springen dat doet hij goed, heeft er plezier in. Je kon duidelijk zien dat het een goed span is samen. En nu maar hopen dat ze nog heel lang samen kunnen zijn.
En na zo'n vermoeide les is het tijd voor een heerlijk bad. En ook dat laat de nieuwe aanwinst zonder morren toe.
Hij heeft er plezier in en kleindochter ook. En daar gaat het om.
3 opmerkingen:

Floor zei

Leuk paardje! Leuk span samen ook.
Hoop dat ze er nog heel lang plezier van heeft, want het is fijn om een paard (en elk ander dier) lang bij je te hebben.
Hoe is het met de gezondheid, kan je weer een beetje aan een quilt werken?
GRoetjes,
Floor

Els koetsier zei

Wat heerlijk voor je kleindochter dat hetgoed klikt tussen haar en het paard.

Chris zei

Oh wat geweldig dat die klik er is! Wat een mooi paardje Yvon. Ik hoop van harte dat ze er jaren lang plezier van zal hebben. Liefs van mij.